Tudsz izomnövelni a 20 lb. súlyzók?

Valószínűleg az izom erejével és erejével szembeni nyereség tapasztalható, függetlenül azoktól a súlyoktól, amelyeket úgy választasz, hogy felemelnek az edzés során, de igaz, hogy a nehezebb súlyok segítenek megnövelni a tested testtömegének össztömegét. Ha képesek kezelni a 20 fontot, akkor menjen rá, de győződjön meg arról, hogy mindig a biztonságot kiemelt fontosságúvá teszi.

Emelés 20 lb. Súlyok, vagy a “20-as évek” segíthetnek abban, hogy gyorsabb haladást érjenek el egy edzésprogramban, mint az ellenálló sávok, testtömeg-gyakorlatok vagy súlygépek használata. Az American Council of Exercise szerint a szabad súlyok szorosan illeszkednek a valós életmozgásokhoz, és “hatékonyabbak lehetnek az általános izomerő és hatékonyság növelésében.” A súlyzókkal végzett edzés növelheti az állóképességet, javíthatja a csontok egészségét, fokozhatja a hangsúlyt és segíthet a tartózkodás Egészséges testsúlyban.

Nem mindig lehetséges minden feladat ugyanolyan súlyú. Az Ön képességei attól függően változnak, hogy az egyes izomcsoportok milyen erősek és hogy sérülésekkel küzd. Például 12 kalapácsütést is megtehetsz 20 lb használatával. Súlyzók a jobb karoddal, de nem a bal, vagy lehet, hogy a mellkasi prések a súlyok, de nem oldalsó váll emeli. Azt is megpróbálhatja a guggolásokat présekkel, tüskékkel, fürtökkel, tricepszel és visszaszúgással a súlyaival, hogy kiértékelje a 20-as évek minden lépését.

Ha izomerőre van szükséged, az Amerikai Tanács a gyakorlati tudós, Jessica Matthews azt javasolja, hogy nehezebb súlyokat használjunk, hogy teljesítsd az egyes gyakorlatok 2-8, összesen négy-nyolc ismétlődő sorozatát. Kevesebb pihenőidő lesz, ha nagyobb izmokat szeretne, Matthews három-hat hatos és tizenkét reprodukciót javasol minden súlyos súlyú edzésről, és 30-90 másodpercig pihent a halmazok között. Az izommatosodáshoz használjon könnyebb súlyokat, például 5-10 lb. Súlyzókkal, és több ismétléssel.

Az űrlap döntő fontosságú a súlyemelés mozgásakor, mivel lehetővé teszi a maximális izomnövekedést, miközben minimálisra csökkenti a sérülés kockázatát. Ha nem tudja megtartani a megfelelő űrlapot a gyakorlatban, mert a súlyok túl nagyok, használj könnyebb súlyzókat. Ezzel szemben, ha könnyedén kitölthet egy vagy két darabot 20-as évekkel, akkor nagyobb súlyokra van szüksége, hogy nagyobb izomépítést hozzanak létre. Mindig töröljön egy erőkifejtési programot az orvosával, mielőtt elkezdené, és ha lehetséges, ellenőrizze az emelő technikáját a fitnesz szakembereivel szemben.

Előnyök

Feladatok

Irányelvek

szempontok