Tudok tenni egy tengeri sót megtisztítani, ha terhes?

A nők magukba foglalhatják a kettőspont-tisztító rutinokat az önellátási rendszer részeként a toxinok eltávolítása és a szabályszerűség elősegítése érdekében. A tengeri só kettőspont tisztítása egy lehetőség a kettőspont tisztítására, amely magában foglalja a tengeri só ivása naponta egyszer a vizelethajtó hatásait. Mindig konzultáljon kezelőorvosával, mielőtt elkezdené a tisztítási rendszert, különösen akkor, ha terhes. A hashajtóknak és a tisztítószereknek káros mellékhatásai lehetnek, amelyek károsíthatják a baba életét. Ha magas a vérnyomása, akkor beszélje meg orvosával, mielőtt megpróbálna egy tengeri sót megtisztítani, mivel a nátrium feleslegessége az adagban tovább növelheti a vérnyomását.

A tengeri só tisztítása

A tipikus tengeri só megtisztításának módja 1 és 2 teáskanál tengeri só összekeverése 1 liter vízzel és ivás minden nap, néhány napig egy hétig, a programtól függően. A tengeri só körülbelül egy órán belül átmegy a rendszereden, ami a bélmozgást eredményezi. A tengeri só mögötti elmélet tisztázza, hogy méreganyagokat vesz. Ne feledje, hogy 2 teáskanál só, rendszeres vagy tengeri só tartalmaz 4.800 mg nátriumot, több mint kétszerese az ajánlott napi limitnek. Az American Heart Association szerint napi 2300 mg nátriumot, és csak 1500 milligramm nátriumot, ha bármilyen alapbetegség vagy magas vérnyomás van.

Terhesség és székrekedés

A terhes nők gyakran tapasztalják a székrekedés és a szabályszerűség hiányát, az Amerikai Terhességi Szövetség szerint. Ennek a székrekedésnek vagy szabálytalanságnak számos oka lehet, például a bélben lazító hormonok, a terhesség alatt felírt vas-kiegészítők hatásai, a testmozgás hiánya és a méh bélrendszerére gyakorolt ​​nyomás. A terhesség alatt a székrekedés gyakori, de ha 3 napig vagytok a bélmozgás nélkül, a székrekedés fájdalommal jár, vagy nyálkahártyát vagy vért szed, forduljon kezelőorvosához a lehető leghamarabb.

Tengeri sócsíra tisztítása a terhesség alatt

Mindig konzultáljon orvosával, mielőtt bármely vastagbél-tisztító terméket vagy bármilyen, a székrekedés gyógyszereit használná. A tengeri só tisztítása nagyon gyorsan működik és görcsöt okozhat. A “teljes szerves terhesség” szerzői szerint a méregtelenítő tisztítószerek, például a tengeri só tisztítása nem ajánlott, ha terhesség alatt, vagy szoptatás alatt próbálsz elképzelni. Az egyik ok a kettőspont tisztítása ellenjavallt a terhesség alatt az, hogy a szorongás, amely következményeként ösztönözheti a méhösszehúzódásokat és dehidratálást okozhat, ami veszélyes lehet a baba számára.

A szülészet biztonságos leállítása a terhesség alatt

Nem szükséges kettőspontot megtisztítani ahhoz, hogy a terhesség alatt rendszeresen szedjen székletet. Rendszeres testmozgás, magas rosttartalmú diétás étkezés és legalább 64 uncia víz adagolása naponta segít abban, hogy normálisan normálisan maradjon, ami nem károsítja a babát a Harms szerint. Ha szabálytalanság következtében kényelmetlenséget tapasztal, és az étrend megváltoztatása és a gyakorlása nem segít, forduljon orvosához. Lehet, hogy székletlágyítót vagy más gyógyszert ír elő, hogy segítsen neked rendszeres maradni.

Vannak olyan egészségügyi kockázatok, amelyek a tengeri só öblítéséhez kapcsolódnak, ezért győződjön meg róla, hogy pontosan követi az utasításokat, és elkerülje ezt a kezelést, ha gyenge vese, magas vérnyomás, szívelégtelenség, ödéma, cukorbetegség vagy gyomor / bélbetegség van. 12 évesnél fiatalabb gyermekeknél kérjen tanácsot az orvosától, mielőtt kezelné ezt a kezelést.

Figyelmeztetések a tengeri só megtisztítása előtt