Pályafutás az atlétikai képzéshez

Áttekintés

Ha szereti a sportot és tanítja a többieket, hogy maradjanak alkalmasak, az atlétikai tréning karrierje lehet a megfelelő út az Ön számára. Az atlétikai tréning ideális azok számára, akik szeretnek sportolni sportolás nélkül, szakmai pályafutásban. Mint atléta edző, jellemzően a gyakorlati tudomány, az élettani élettan és a személyes edzés hátterében áll, és számos ígéretes karrier közül választhat, hogy megfeleljen az Ön ízlésének és tehetségének.

Iskolai edző

Ha bizonyítvánnyal és képzettséggel rendelkezik az atlétikai tréningek során, edzővé válhat bármely középiskolai sportcsapat számára. A Mayo School of Heath Sciences megjegyzi, hogy egyes iskoláknak legalább egy atlétikai trénerre van szüksége a személyzet számára a coaching és a sérülések megelőzéséhez. Ha rendelkezik tanítási tanúsítvánnyal, ugyanabban az iskolában is taníthat, ahol még több karrierlehetőséget kínál.

Sportolás

Sportos edzőként megtudhatja a gyakorlat fiziológiáját, sérüléseinek megelőzését és rehabilitációját, így ideális helyet biztosít a rehabilitációs klinikáknak és a sportos orvostudománynak. Ott dolgozni fog a csontkovácsokkal és a fizikoterapeutákkal, hogy segítse a sérült sportolókat a lábukon, és elkerülje a sérüléseket a jövőben. Ön is képes lesz együttműködni más egészségügyi szakemberekkel a fejlesztési tervek minden beteg, beleértve a rehabilitációs gyakorlatok és nyújtás, a képzési folyamat és hozzá stabilizátorok sérülések jobb teljesítményt.

Professzionális Sportos edző

Mint jártas és képzett sportos edző, professzionális sportcsapatokkal is felvehetsz, hogy együttműködjünk a játékosokkal, hogy javítsuk őket. A sportolók edzőként vagy koordinátorként dolgozhatnak a csapattal, végezhetnek fúrókat és gyakorlatokat, megelőzhetik és elkülöníthetik a sérüléseket. Az atletikus edzőket néha magántulajdonban is felveszi a hivatásos sportolók, hogy segítsen nekik dolgozni a játékon kívül a szervezet, ami azt jelenti, hogy lehet dolgozni mellett a profi játékosok és adminisztráció néhány kedvenc profi csapatok.

Fitness oktató

Az atlétikai trénereket gyakran bérelték a licenszes orvosok mellett való munkavégzésre, jegyzi meg az Amerikai Munkaügyi Statisztikai Hivatal. Egy orvos bérelhet egy atlétás edzőt, ha sok fitness-szerű sérülést észlel. Egy atlétikai tréner képes lesz arra, hogy megbeszélje a betegekkel a megfelelő gyakorlatot, a megfelelő felszerelés használatát, miközben segíti személyiségeinek testreszabott testmozgás és fitness tervek létrehozását különböző egyéneknek, szükségleteik és múltbeli egészségügyi kérdések alapján. Az atlétikai tréner az orvosi csapat szerves részévé válik a sporttal kapcsolatos sérülések kezelésében és megelőzésében.