Lehet otthoni receptek a haj tovább nőni és gyorsabb?

Várhatsz hosszú zárat, de meg kell várnod őket. A szőrszálak napi 0,35 milliméteres ütemben nőnek, és nem tehetünk semmit otthon vagy a szalonban, hogy felgyorsítsuk. Az életkor és a genetika meghatározza azt a véges hosszúságot, amelyhez minden hajad növekedhet. A házi receptek azonban maximalizálhatják a hajának egészségét és biztosítják, hogy maximális növekedést érjen el.

Jól eszik

Az antioxidánsokban és B-vitaminokban gazdag ételek javítják a hajának erejét. Ellenőrizze orvosával, hogy kiderül-e, hogy a táplálék kiegészül-e az Ön számára, vagy arra törekszik, hogy rengeteg leveles zöldséget, bogyót, fokhagymát, paradicsomot és zöld teát fogyasszon, amelyek közül néhány az antioxidánsokban gazdag ételek közül. A B-vitamin forrásai, különösen a biotin, amely elriasztja a hajhullást és a törést, magában foglalja a tojássárgáját, az élesztőt, a májat és a teljes kiőrlésű gabonát. A cink a haj egészségét támogatja, és diófélékben, húsokban, magokban és tojásokban található.

Moisturize Away

A jól hidratált haj erős hajszálakkal rendelkezik, és kevésbé sérülékeny a töréshez – ez egy csapda, ha hosszát célozza. Házi hidratáló kezelések közé tartozik a megvert tojás, vagy csak yolks, ha a haj különösen száraz a haját 20 percig. Adjunk hozzá töltött avokádót a keverékhez, hogy hidratálhassuk az energiát. Egy alternatív kezelés egy mézből készült maszk, ami természetesen vonzza a nedvességet, tojást vagy avokádót. Használja ezeket a maszkokat minden második héten.

Fejbőr szerelem

A házi fejbőr masszázsok növelik a keringést a szőrtüszőkben, ami ösztönzi a növekedést. Masszázs közben samponál vagy otthoni receptek használatakor Philip B. L.A. stylist azt mondta Marie Claire magazinnak, hogy az ujjhegye segítségével masszírozza a nyak és fej fejét, majd a hajszál felé mozog. A megnövekedett vérkeringés segíti a tápanyagok elérését a szőrtüszőkben, és egyszerűen jól érezzük magunkat.

Távolítsa el a rovart

Azok a hajok, amelyeket kémiailag túlproblémáztak vagy súlyos termékkel súlyoztak, nem érhetik el a legegészségesebb növekedési potenciálját. Adjunk neki joghurtot vagy tejfölös kezelést, amely tejsav tisztítását tartalmazza, hogy eltávolítsa a filmet és hozzáadja az életet a hajához. Masszázs 1/2 csésze tejtermék – egyszerűen, kérem – a hajába, és hagyja pihenni kb 20 percig. Öblítsük és samponoljuk egy élénkebb és fényesebb hajszálat. Ezt kéthetente teheti meg.