Kényelmes biciklik és hibrid kerékpárok

Akár egy nyugodt körutazásra, akár egy hosszú edzésre megy a járdán, a megfelelő kerékpár kiválasztása fontos a kerékpárosok számára. Azok számára, akiket a hi-tech felszerelések és drága speciális kerékpárok megfélemlítettek, a választás kényelmet és hibrid kerékpárokat kínál. Mindkét megfizethető stílus egyedi előnyökkel jár, amelyek csak az Ön igényeinek megfelelőek.

A Comfort Bike használata

A komfortos kerékpár kényelmesebb változata a hegyi kerékpárnak. Ezek a kerékpárok főként kényelmes, rekreációs lovaglás és rövid távú jaunts építése kerékpárutakon vagy sík terepen összerakott utakon. Használhatók a piszok nyomvonalakhoz, de a legjobbak az ügyintézéshez, a város körül járókhoz vagy a családi kirándulásokhoz. A Bicycle Man motorbicikli jegyzete szerint “ezek nem nagy teljesítményű kerékpárok.”

Hibrid kerékpár használata

A hibrid kerékpár egy másik változat, amely mindkét kerékpár és közúti kerékpár elemeit magában foglalja, hogy olyan kerékpárosokat tudjon elhelyezni, akik mindkét világból a legjobbat szeretnék egy kerékpárban. Az STLBiking a “kerékpárvilág Sport Utility Vehicle” -jének hibridjét hívja. Ezek a sokoldalú kerékpárok alkalmasak a kövezett vagy piszkos pályákra és a város körül vándorláshoz. Az ergonómia lehetővé teszi a kerékpárosok számára, hogy a kényelmes kerékpároknál kényelmesebben közlekedjenek hosszú távon.

Komfortos kerékpár jellemzők

A kényelmes kerékpárok 26 hüvelykes kerekekkel és szélesebb gumiabroncsokkal rendelkeznek a hegyikerékpárhoz, nagyobb mint a hibrideknél. Az ilyen gumiabroncsok nagy légmennyisége zavartalan, kényelmes vezetést biztosít, ami csökkenti a kicsi kőzetek és kúpok hatását. A köszörült gumiabroncsok a durvább terepre helyettesíthetők. Ezek a kerékpárok is jellemzően felfüggesztett rendszerrel vannak ellátva az elülső villában, valamint a nyeregben vagy az ülésen, hogy abszorbeálják és csökkentik a sokkot. Ezenkívül a nyeregek általában gél vagy hab habokkal vannak ellátva. A keret felső csöve rövidebb, mint a közúti vagy hegyi kerékpárok, a fogantyúk pedig magasabbak a jobb emelkedéshez, ami hátul könnyű.

Hybrid Bike funkciók

A hibridek általában a nagyobb 700c-os kerekekkel érkeznek, amelyek jellemzőek az úttestekhez, keskeny gumik és kisebb futófelületek, mint a komfortos kerékpárok. A gumiabroncsok magas légnyomása megkönnyíti a versenyzők gyorsabb és gyorsabb menetét. Néhány modell áll rendelkezésre a 26 hüvelykes gumiabroncsokkal, amelyek általában a kényelem és a hegyi kerékpárok esetében találhatók. A hibrid kerékpárok néha elülső villával és ülésfelfüggesztéssel rendelkeznek, de kevesebb felszívódással, mint a komfortos kerékpároknál a nagyobb hatékonyság érdekében. A keretek könnyebbek, mint a komfortos kerékpároké, és a lovaglási helyzet jobban hasonlítható a hegyikerékpárokéhoz.

szempontok

Melyik kerékpár megfelelő az Ön számára, attól függ, hogy az Ön igényei és céljai vannak-e. Azok a hétköznapi kerékpárosok, akik nagyobb kerékpárokat szeretnek a kövezett és piszkos utakon hosszabb távon lovagolni, valamint a város körül könnyű utazásokra, hibrid kerékpárt válasszanak. A hibridek könnyebben átalakíthatók a közúti kerékpár használatára, de nem alkalmasak durva hegyikerékpár-terepre. Azok a lovasok, akik kényelmes kerékpárt szeretnek a rövid szabadidős túrákhoz lassabb ütemben, kényelmes kerékpárt válasszanak. Ahol élsz, az is segít meghatározni, hogy mit kell. Vessen egy pillantást arra, milyen lovaglás és terep elérhető a környéken. Mindkét esetben mindenképpen próbáljon meg több kerékpárt minden stílusban eldönteni, mi illik a legjobban.