Karneváli játékok tizenéveseknek

Függetlenül attól, hogy a tinédzser középiskolai karnevál tervező bizottságában vagy a karneváli témájú tinédzser születésnapi ünneplésén dolgozik, szeretné, ha a nap kellemes élményt nyújtana számára és más tinédzserek számára. Gyermekes karneváli játékok, mint például a kacsa tó, túl éretlenek e gyerekcsoport számára. Ehelyett tervezze meg a korhatáros játékokat, amelyek többet jelentenek a tizenévesek számára kihívásnak.

Séta a díjakért

Kérd meg az összes tinédzsert, hogy adjon egy másik olcsó árat, például egy $ 5-os ajándék kártyát egy zenetárba, és helyezze őket egy kijelzőasztalra. Írj egy kört a számok a földön, hogy mennyi tizenéves játék, és minden tini állni egy. Helyezzen számozott csúszkat egy kalapban, hogy egybeessen a számok körével a földön. Hadd járjanak körül a körön, amíg a zene játszik. Véletlenszerűen állítsa le a zenét, és húzza ki a számot egy kalapból. A győztes számon álló tinédzser kívül esik a játékból és kiválaszthat egy díjat az asztalról. Folytassa a játékot, amíg az összes nyeremény el nem készül.

Dunk a tanár

A tinédzserek élvezni fogják, hogy megpróbálják megcsapolni a hírhedt tanárt vagy szülőt a vízbe. Béreljen egy dunking standot, hogy felálljon a szabadban. A tanár vagy a szülõ önkéntes a fülke ülésén ül egy nagy, víz alatti tartállyal. Az önkéntes viselhet egy buta kosztümöt, hogy még élvezetesebbé tegye a játékot. Hagyja, hogy a tinédzserek sorba kerüljenek, hogy megkerüljenek egy labdát a fülke célpontján. A tinédzser, aki sikeresen eléri a célt, meg fogja szüntetni a dunking standot, ami miatt az önkéntes esik a vízbe. Győződjön meg róla, hogy fényképezőgépe kéznél van, hogy képeket készítsen az önkéntes beteg sorsáról.

Dobd el a labdát

A tizenéves sportrajongók kedvenc játékaik farsangi verzióiban kipróbálhatják a kezüket. Húzza le a gumit egy fáról vagy egy biztonságos oszlopról. Hagyja a tizenévesek sorakoznak, hogy forduljanak el, hogy a labdákat néhány lábnyira távolítsák el a gumiabroncsokon keresztül. Minden tini három próbálkozást kap, hogy sikeresen dobja a labdát a gumiabroncson. Ha bármelyik tini képes a labdát a gumiabroncsba dobni, akkor kis nyereményt kapjon neki, például egy kulcstartót. Ezenkívül hozzon létre egy kosárlabdázást. Minden tinédzser három próbálkozást kap egy labdát egy hordozható kosárlabdaparton keresztül néhány méterre. Nyerj a nyertes teenseket díjakkal.

Stomp a léggömböt

A tizenévesek a díjat nyerhetik el. Helyezzen jegyeket több léggömbben, és fújja őket. Minden jegy egybeesik egy kis díjjal, például egy királyméretű cukorkával. Helyezzen minden nyereményt egy asztalra. Ezután töltsön be még egy léggömböt, anélkül, hogy a nyereményt elkapná. Hajtsa fel a léggömböket a földön. A tinédzserek egy esélyt kapnak arra, hogy megragadják az általuk választott ballonokat. A kiugró ballon semmit, sem nyereményjegyet nem mutat. Ha a ballon a tinédzser pihent egy jegyet, akkor a tinédzser díjat kap a nyereményével, amely egybeesik a jegyével.