Kalóriák égnek, amíg a korában

A teste fenntartja a súlyát az Ön által fogyasztott kalóriák és kalóriák egyensúlyán keresztül. Még nyugalomban is, a szervezet kalóriákat használ, annak érdekében, hogy megőrizze a szerveket, a sejtes funkciókat, és tartsa meg a szívverést. Amikor a szervezet menstruálja, felkészíti ezt az extra kalóriák használatával.

Metabolikus sebesség

A Basal Metabolic Rate, a BMR, az a napi kalória mennyisége, amely ahhoz szükséges, hogy életben maradhasson. Ha nem csináltál semmit, csak feküdtél az egész nap alatt, akkor a tested még kalóriát igényel. A Journal of Nutritional Science és a Vitaminology azt mondja, hogy a BMR-t jelentősen befolyásolja a menstruációs ciklus. Ez nem meglepő, mivel a sejtek ebben az időben aktívabbak, ami további energiát igényel.

Kalória

A Women’s Day Magazine szerint az Ön korának előtti héten a szervezet napi 100-300 kalóriát igényel. Miközben kísértésnek számít, hogy ezek szabad kalóriákként gondolkodnak, még mindig olyan egészséges ételeket válasszon, mint például a gyümölcsök és a zöldségek, amelyekből ezeket a kalóriákat veszi.

Variációk

Dr. Anelise Engel, a Manhattan-ból mérve az anyagcsere-arányokat. Azt jelenti, hogy a menstruációs ciklus akár 359 kalóriás különbséget is igényelhet. Alacsonyabb kalóriatartománya az ovuláció előtti egy héttel, és a magasabb tartomány a menstruáció előtt.