Kalóriák a mogyoróba kevert tejhabokból

A malátázott tejlabdákat Hershey gyártotta és három ízben: tejcsokoládé, mogyoróvaj és eper. Hershey állítása szerint “az eredeti malátázott tej, a Whoppers tejszínes malátázott masszák még mindig tökéletes kezelni, hogy megragadják a filmet, vagy keveredjenek a fagylaltjába”.

Hozzávalók

Cukor, tejsavó (tej), részlegesen hidrogénezett pálmamagolaj, kukoricaszirup szilárd, kukorica szirup, malátázott tej (árpa maláta, búzaliszt, tej, só, nátrium-hidrogénkarbonát), kakaó, 2% vagy kevesebb gyantaszerű máz, szorbitán- Szója lecitin, természetes és mesterséges íz, kalcium

Kalória adagonként

Tejcsokoládé, Összes kalória 190, Kalóriák a zsírból 60, Összes zsír 7 g, Telített zsír 7 g, Nátrium 115 mg, Összes szénhidrát 31 g, Cukor 26 g, Fehérje 1 g, C-vitamin 0%, Kalcium 8%, Vas 0 %, Földimogyoró vaj, Összes kalória 180, Kalóriák a zsírból 70, Összes zsír 8 g, Telített zsír 7 g, Nátrium 105 mg, Összes szénhidrát 25 g, Diétás rost kevesebb mint 1 g, Cukrok 18 g, Fehérje 4 g, C-vitamin 0%, kalcium 4%, vas 0%, eper, összes kalória 200, kalória a zsírból 70, összes zsír 8 g, telített zsír 8 g, nátrium 75 mg, összes szénhidrát 31 g, cukor 27 g; , C-vitamin 0%, kalcium 6%, Ajánlások: Az American Dietetic Association javasolja, hogy az átlagos személy ne fogyasztson több mint 200 kalóriát szilárd zsírokból, hozzáadott cukrot és alkoholt. Ezeket “diszkrecionális kalóriáknak” nevezik. A Whoppers egy adagja szinte a diszkrecionális kalóriák napi adagja. A telített zsírra ajánlott napi 22 gramm, a Whoppers átlagos adagja csaknem a telített zsír ajánlásának fele.

Tálalásméretek

A fenti kalóriák 18 csésze tejcsokoládéra és eperre és 17 darab mogyoróvajra vonatkoznak. Az átlagos csomag csomagonként 6-8 adagot tartalmaz. Fontos megjegyezni a felhasznált kalóriák valóságát, ha fél csomagot vagy teljes csomagot fogyasztanak. Hétszáz és 1000 kalória könnyen fogyasztható, ha többet eszik, mint a 18 darabos adag.

Claims

Hershey azt állítja, hogy a Whoppers természetes és mesterségesen ízesítve van, az eredeti Malted Milk Balls 30% -kal kevesebb zsírt tartalmaz, mint a vezető csokoládé, 7 gramm zsír 41 grammnál a 11 gramm zsírhoz képest. A kocák kevésbé zsírosak lehetnek, mint az “átlagos vezető csokoládécukor márkák”, de a zsír többsége, ha nem mindegyik, telített zsír. Az American Heart Association kijelenti, hogy “a telített zsírok növelik az LDL (vagy” rossz “koleszterinszintjét) a vérben, és növelik a szívbetegség kialakulásának kockázatát.

mérséklet

Valamennyi mérsékelt fogyasztás, legyen az diszkrecionális kalória vagy sem, egészséges étrendbe illeszkedik. A diszkrecionális kalóriák mérséklése napi 200 kalóriát nem meghalad. A diszkrecionális kalóriák általában nem tartalmaznak olyan vitaminokat és ásványi anyagokat, amelyek elengedhetetlenek az egészséges életmódhoz, ezért csak kis adagokban ajánlottak, hogy minden ember táplálkozási egészségét optimalizálják.