Emlőmasszázs technikákat augmentáció után

Célja

A mellnagyobbítás után végzett masszázs segíthet a metszés gyógyulásának gyorsításában, és segít a legjobb eredmény elérésében. A mellnagyobbítás után ajánlott masszázs a beültetett implantátum típusától és az orvos preferenciájától függ. Nem minden kozmetikai sebész javasolja a masszázst. Azok, akik ezt ajánlják, úgy érzik, hogy csökkenti a hegek szöveti kapszulájának növekedését az implantátum körül. A hegszövet minimálisra csökkentése segít a mellek puha és rugalmas megtartásában.

technikák

A masszázs a mellnagyobbítás után megakadályozza a túlzott hegszövet kialakulását mind a beültetésnél, mind az implantátum körül. A szervezet természetes reakciója egy idegen test jelenlétére a hegszövet növekedését serkenti. A szervezeted akarja beágyazni az idegen testeket, hogy megakadályozza a káros mikroorganizmusok belépését a szervezetbe. Testét sérülésként tapasztalja a bemetszés, és a sérülések helyreállítása céljából a vágás területére fibercellákat küld. Fehérvérsejtek rohantak a területre, és segítenek felszívni a bemetszés által okozott károkat.

óvintézkedések

A nyirokmasszázs, amely a bőr puha körkörös masszázzása és a közvetlenül az alatta levő szövet, ahol a nyirokerek többsége található, csökkenti a duzzanatot és gyorsítja a sérült szövetek gyógyulását. Az agresszív masszázs technikákat alkalmazzák az implantátum mozgatására, és az implantátumot körülvevő szövetet puha és rugalmas. Kezdje önmasszírozni melegítéssel és hidratáló krémmel vagy krémmel. Gyengén masszírozza körbe a mellszövetet az élekről a mellbimbóra. Masszázs közben a bőr lazul és melegebb és lágyabb lesz. Végül mélyebb szöveteket érhet el a bőrön keresztül. Nyomja meg és nyújtsa fel a kemény és mozgatható szöveteket. Ezután csukja be a kezét az emlő aljára és szorítsa össze, az implantátum felfelé mozgatásával. Nem tudja megtörni az implantátumot, ezért ne felejtsd el a szilárd nyomást. Ismételje meg naponta két-három alkalommal, amíg orvosa ajánl.

Győződjön meg róla, hogy beszélje meg a masszázzsal a sebészével, mielőtt megkísérelné. Egyes implantátumok a környező szövetekhez való tapadáshoz és a masszírozáshoz szükségesek, miután a műtéte ellentétes lenne. Ne kezdjen masszázst, mielőtt a bemetszés meggyógyulna, hogy elkerülje a bemetszést és fertőzést okozzon. Kérje meg a sebészét vagy a sebészetet, hogy bemutassa a megfelelő masszázs technikákat. Ha a mellek nem pontosan a műtét után merülnek fel mélyebben a magasabb mell alatt, hogy segítsenek az alsó mellszint csökkenésében. Ha úgy érzi, hogy az implantátum keményedik, győződjön meg arról, hogy a lehető leghamarabb látja a sebészét. Mondja el a sebésznek, hogy az egyik mell tűsebbnek tűnik-e a másiknál, ha tapintatot és fájdalmat érez vagy ha a mellbimbó helyzete megváltozik.