Bodyfit kerékpár alkatrészek

Áttekintés

Bár nem épülnek fel arra, hogy kihívást jelentenek egy lelkes kerékpárosra, a BodyFit edzőcipő segíthet az átlagos Joe vagy Jane-nek, hogy megfeleljen az American College of Sports Medicine ajánlásairól: 20 perc erőteljes kardio gyakorlat a heti három napban, vagy 30 perc mérsékelt edzés Heti öt nap. A SportsForum és néhány online kiskereskedő által elérhető BodyFit kerékpár-modellek egyszerű, alacsony költségvetésű modellek, amelyek az alapgyakorlatokhoz készültek.

Ülés

A BodyFit kerékpárok mind fekvő, mind függőleges modellben kaphatók. A fő különbség a két modell között az üléstervezés. Az álló modell egy párnázott üléssel rendelkezik, amely szélesebb, de még mindig nagyon hasonlít egy hagyományos kerékpáros üléshez. A függőleges ülés beállítása felfelé és lefelé, hogy testreszabható legyen. A fekvő BodyFit kerékpár egy lépcsős kerettel rendelkezik. A fekvőülés szélesebb és vastagabb, mint egy függőleges ülés, és háttámlával. Az ülés előre és hátra állítja, a felfelé és lefelé történő helyett, hogy különböző lábhosszúságokat biztosítson.

Fogantyúk és pulzusmérők

A függőleges BodyFit kerékpár olyan kormányokkal van ellátva, amelyek kanyarodnak, majd felfelé, a konzol mindkét oldalára. A kormányon lévő ezüstös fém foltok jelzik a szívritmus-figyelőket. Fogja meg mindkettőt, és néhány másodperc múlva a kerékpár konzolban megjelenik a pulzusszám. Ne feledje, hogy bár egyes termékleírások ezeket “EKG” pulzusmonitorokként írják le, ezek nem orvosi felszerelést tartalmaznak. A fekvő modell két kézikerékkel rendelkezik: a konzol alatt a vízszintes kormányzók és egy második pár kormány Az ülés oldala, az ülés széleivel párhuzamosan. A fogantyú pulzusmérője az üléshuzatra van szerelve.

Konzol

A BodyFit konzol közvetlenül az Ön előtt helyezkedik el. A konzolban megjelenik a sebesség, a percenkénti forgatás, a megtett távolság, az eltöltött idő és az éretlen becslés a megégett kalóriákról. Ezenkívül tartalmaz olyan vezérlőelemeket is, amelyek lehetővé teszik manuális beállítását a motor 16 ellenállási szintje között, vagy válasszon egyet a hat előre beprogramozott edzéséből.

Adapter és pedálok

A legtöbb promóciós kép nem jelenik meg, de ez a kerékpár AC / DC adapterrel rendelkezik. A fali aljzathoz kell csatlakoztatni a működéshez. Az ellentétes súlyú pedálok lábujjakkal vannak ellátva. A maximális borjú bevonás érdekében csúsztassa a lábát a hevederekbe, majd hajlítsa meg és nyújthassa fel a bokáját pedálként.