Az arc-gyakorlatok javíthatják-e a szemöldökét?

Hullámpapír

Minden alkalommal, amikor szemrehányást, száguldást, káprázást, zsiradást vagy dermedést tapasztal, a szemöldökét és a homlokát körülveszi. Ugyanakkor a bőröd vékonyabbá és szárazabbá válik, és elveszíti rugalmasságát az életkorral. Idővel a természetes öregedési folyamat, ismételt arckifejezéssel párosulva, ráncokat és barázdákat generál, amelyeket általánosan foltos vonalaknak neveznek. A területet célzó arcélettanítások segítenek a bőr rugalmasabbá és rugalmasabbá tételéhez, lágyítja a homlokát és vonzza a fiatalos megjelenést.

Homlok simább

A hullámosító izom, amelyet néhol homályos izomnak is neveznek, hosszú, keskeny szálakkal rendelkezik, amelyek áthaladnak a szemöldökön és kiterjednek a templomokra. Ezt az izomot használod, hogy pajzsolj a szemedet a tükröződéstől, a megvetésedtől vagy a kellemetlenségtől, és fizikai fájdalmat és érzelmi felfordulást fejez ki. Ahogy a hullámverő izom gyengül, a templomok és a varjú lábai közelében kis vonalakat alakíthat ki a szeme külső sarkában. Az izom kora és túlzott használata is függőleges vonalakat hoz létre az orr – hullámzások felett vagy a szemöldökei között. A sima vonalak sima lehúzásához húzza erősen az ujjhegyeit a hullámokra és 30 másodpercig függőlegesen masszírozza a területet. Ezután masszírozza a területet vízszintesen, a szemöldökökön és a templomok felé. Végül tegye ujjait közvetlenül a hullámok felett és masszírozza körvonalait 30 másodpercig. Vigyázzon, nehogy a körmét a bőrébe ássuk.

Lepj meg

Ahhoz, hogy simítsa a homlokát a homlokán a szemöldök vonalán, dolgozzon a frontalis izomban, nagy izom a fejbőrhez. Az izmok masszírozása a kezed golyókkal segíthet a szemöldök körüli ráncok csökkentésében és a homályos vonalak lágyításában. M.J. Saffon, a “A 15 perces napi természetes arcfelhúzás” szerzője azt javasolja, hogy a homlokot simábban gyakorolják napi rendszerességgel több hétig, hogy észrevehető javulást érjenek el. Helyezze a bal kezed tenyerét a homloked bal oldalára, hogy a bőrét szorosan tartsa. Ezzel párhuzamosan nyomja a jobb kezed tenyerét a homlokodon, és körkörös mozdulatokkal masszírozza a területet, mindig eltávolodva az arcod középpontjától. Ismételje meg arcod másik oldalát.

A “meglepetésem” arckifejezés több haszonnal jár, mondja Annelise Hagen, a New York City-i jóga oktató és a “The Yoga Face” szerzője. A homlokfelületet simítsa, homlokfelületet zavarhatja, és szilárd, és felemeli a gyűrű izmokat a szeme körül. Nyissa ki a szemét, mint a meglepetés, de ne ráncolja a homlokát. Nézz egy pontot a horizonton 10 másodpercig. Ismételje meg a gyakorlatot ötször. Nem csak ez a gyakorlat könnyen elsajátítható, de bárhova is elvégezheti.