A legjobb kemping sátrak

Áttekintés

A sátor a kaszinó felszerelés lényeges darabja, és kevesen gondolkodnak kemping nélkül. Egy jó sátor biztosítja az elemek és egy kis magánélet a zsúfolt kempingekben. Különösen akkor, ha távoli területeken vagy viharos időben kíván táborozni, fontos, hogy jó minőségű sátrát válasszon a neves gyártóktól.

Sierra Designs

A “Backpacker” szerkesztõi nagyra becsült márkát választottak Sierra Designs sátrának a 2009-es és 2013-as díjazásaikért. A Sierra Designs széles skáláját kínálja a sátratípusoknak is, bár nem olyan széles körben elérhetőek, mint más márkák.

L.L.Bean

A L.L.Bean számos könnyű, jó minőségű sátort szállít a 159 és 559 dollár között. A “Backpackers” magazin az L.L.Bean Microlight FS 2 sátort választotta 2012-ben a szerkesztők választása miatt. Ez az L. L.Bean legolcsóbb hátizsákos sátája, amely egy szabadon álló keretből áll.

Kelty

A Kelty sokféle sátort termel, egy személytől nyolc személyig. A 2012-es “Backpacker” magazin szerkesztői választásaként kiválasztott Kelty Salida 2 sátor egy 4 fontos, kétszemélyes hátizsákos sátor, amely szél, eső és hó esetén szárazan tartja a tesztereket.

Nagy Ágnes

Bár nem ismert, mint néhány más márka, az iparban dolgozó bennfentesek úgy vélik, hogy Big Agnes a legjobb márka. A “Backpacker” magazin szerkesztői a Big Agnes hátizsákos sátornak adották Editors ‘Choice 2010 díját, miután több hónapig tesztelték. Különféle sátrakat kínálnak, az ultrakönnyű hátizsákos sátrakból a tágas kempingautókhoz. Az árak a legtöbb modell esetében átlagosan hasonlítanak a többi márkához hasonló sátrakhoz. Az egyik hátrány az, hogy nem minden kempingboltban van a Big Agnes sátra, és lehet, hogy nehéz megtalálni a szükséges modellt.

A North Face egy nagyon népszerű márka, amely kiváló minőségű sátrak előállítására ismert, amelyek általában ugyanolyan magas áron értékesítenek. A North Face széles választékban kínálja a sátratípusok teljes körét. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy a legjobb sátrak legyenek, a North Face-nek feltétlenül a rövid listán kell lennie.

Az árszínvonal másik végén a Coleman márka. Míg a sátoros rajongók néha elkápráztatják, a Coleman sátrak gyakran jó értéket nyújtanak azok számára, akiknek olcsó árú sátornak kell lenniük. Míg Coleman hátizsákos sátrakat készít, inkább hajlamosak az autókemping piacára. A Coleman sátrakat szinte minden sportszer áruházban megtalálhatja.

Az Eureka egy másik általánosan elérhető sátor. Általában valamivel magasabb, mint a Coleman, az Eureka jó belépő szintű márka a legtöbb táborozó számára. Tartós sátrakat kínálnak szinte minden méretben és használati kategóriában.

A REI népszerű hajtóműipari szövetkezete saját sátrat gyárt. Ezek a középáras modellek általában magas árú műszaki jellemzőket tartalmaznak a magas ár nélkül. Míg a REI szinte minden kategóriában árusít sátrakat, csak REI boltokban vagy postai rendelés útján kapható.

Az Észak-arc

Coleman

Eureka

REI