A legjobb alacsony ütközésű gépek

Áttekintés

Az ütés olyan erő, amelyen a testrész érintkezésbe kerül a földdel az edzés során. Ha közös problémái vagy elhízottak, a nagy hatású testmozgás ellenjavallt, és kockáztathatja, hogy többet árt, mint a jó. Az alacsony ütközésű gépek viszont biztonságos és funkcionális edzést nyújtanak anélkül, hogy aggódnának az állandó nagy ütésű ütések hatásairól.

Elliptikus

Az ellipszis gépezetet olyan oszlopok jellemzik, amelyekre a kezét ráhelyezzük, és a pedálok, amelyekre a lábát helyezi. Ahhoz, hogy létrehozza a mozgást ezzel a géppel, egyidejűleg mozgatni kell a karját és a lábát oda-vissza sífutó mozgásban. Mégis, más elliptikus gépeknél csak a lábad mozog. A lábad soha nem hagyja el a pedálokat, így nincs semmilyen hatása.

Exercise Bike

A helyhez kötött kerékpárok olyan kényelmet nyújtanak, hogy a kerékpárt kerékpározzák a szabadban, de a tornaterem vagy a nappali kényelméből. Az ellenállást könnyűről intenzívre állíthatjuk, és akár felállhatunk és pedálozhatunk a hegymászás szimulálására. Ez minden hatás nélkül történik. Ha alsó hátfájásod van, akkor a legjobban a fekvő tréningkerékpár lenne. Ahelyett, hogy függőleges helyzetben lennének, a fekvő kerékpárokat vízszintes helyzetből kell használni, ahol egy székre ül, és a pedálok a teste előtt vannak.

Evezős

A vontatógépek intenzív darab kardió berendezések, amelyek a felső és az alsó test egyidejűleg működnek. A vitorlázógép használata közben a lábát egy platformra helyezi, mindkét kezében fogantyút tart, és olyan ülésre ül, amely előre-hátra csúszik. Ezután olyan evezőmozgást végzel, amely kevés hatással van a testedre, de nagy hatással van a szív- és érrendszerre és az izmokra.

Lépcsőgépek

A lépcsősorok két fajta – stepperek és hegymászók. A steppereknek olyan platformjaik vannak, amelyekre a lábukat felhelyezi és kezeli, hogy egyensúlyba kerüljenek. Ezután emelje felfelé és lefelé az emelvényeket, mintha lépésről lépésre haladna. Ez nem okoz semmilyen hatást, és az ellenállóképességet megnehezíti. A lépcsőkötők úgy néznek ki, mint egy kis lépcsőház. Megkezdi a gépet, majd fokozatosan lépéseket tesz, miközben folyamatosan forognak. Mivel a függőleges síkban lépsz, a hatás gyenge.